logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Britney Sprears slágerét énekelte az osztálynak, azonnal kirúgták a tanárt

| Szerző: hirado.hu
A popdíva Toxic című száma ezúttal nem aratott osztatlan sikert.

Felmentették a szolgálat alól azt a texasi helyettesítő tanárt, aki Britney egyik legnépszerűbb dalát énekelte el az osztályának a tanóra keretében. Az esetre azután derült fény, hogy az egyik diák titokban levideózta az oktatót előadása közben és közzétette a felvételt saját közösségi oldalán.

A szülők ezután aggodalmukat fejezték ki az iskola vezetősége felé, akik a történtekről tudomást szerezve azonnali hatállyal kirúgták a tanárt a szerződésében foglaltak be nem tartása miatt.

Hallottunk már rosszabb Britney Spears feldolgozást is, de úgy véljük, ez túlmutat a tanári feladatkörön. A helyettesítő oktatni érkezett a diákokat nem pedig szórakoztatni, ezért a vezetőség és a szülők is egyetértenek abban, hogy az eset megfelelően lett kezelve a tanár elbocsájtásával, akivel szemben fegyelmi eljárás is indult

– nyilatkozta egy helyi televíziónak az Bowie középiskola egyik munkatársa.

Nos, az iskola diákjai felettébb szórakoztatónak találták az előadást, ahogy a videó több millió megtekintője is, akik igazságot követelnek a kommentszekcióban a tehetséges, ám pórul járt tanárnak.

A New York Post megkereste az ügyben Britney képviselőit, de a szóvivők még nem nyilatkoztak akkor, mit szól az énekesnő az oktatási rendszerben betöltött új szerepéről.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még