logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Arra ért haza a gazdi, hogy kutyája épp egy pumával barátkozik

| Szerző: hirado.hu
A tanárnő nem ilyen meglepetésvendégre számított.

Colorado államban egyáltalán nem ritka, hogy egy-egy vadállat lakott területre téved, így eshetett meg az a nem mindennapi sztori is, amit egy bizonyos Sarah Bole osztott meg közösségi oldalán a minap.

A Grand Lake-ben élő tanárnő kedden arra ért haza az iskolából, hogy kutyája a hátsó ajtóban cövekel, valami ugyanis megragadta a figyelmét. Amikor Sarah közelebb lépett, meglátta, hogy az eb épp egy pumával néz farkas szemet, így aztán azonnal előkapta a telefonját, hogy megörökítse a nem mindennapi pillanatot.

A videót azóta több százezren látták, de a kommentelők többsége egyetértett abban, hogy a kis kedvenc egyáltalán nem érzett félelmet a vadmacskát látva, sőt, izgatottan várta, hátha új barátra lel az üveg túloldalán álló állatban. A puma egyébként az egyik pillanatban a mancsával az üveget is megkapargatja, hátha közelebb jut a kutyushoz, de hogy hogyan végződött volna a történet, ha nincs köztük a zárt ajtó, az vélhetően szerencsére, nem derült ki. A puma egyébként érdeklődését vesztve később magától elsétált, egy életre szóló sztorit hátrahagyva a ház lakóinak.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még