logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alighogy megszületett a kisbabája, ismét várandós a Harry Potter-filmek egykori nebulója

| Szerző: hirado.hu
Jessie Cave, aki a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskolájának Hugrabugos tanulóját, Lavender Brownt alakította, tavaly októberben hozta világra harmadik gyermekét és már a negyedik is úton van.

A 34 éves színésznő izgatottan osztotta meg követőivel az Instagramon, hogy ismét gyermeket várnak 29 éves komikus kedvesével, Alfie Brownnal – írja a Just Jared.

„Nem tudom tovább titkolni az új babát” – írta lelkesen a kismamafotókhoz Jessie, míg párja egy ultrahangos felvételhez fűzte viccesen, hogy legközelebb már csak azt jelenti be, amikor szerelme éppen nem vár gyermeket.

Utalt ezzel az örömapa arra, hogy nagyon szerencsésnek érzi magát, amiért ilyen szépen és gyorsan gyarapodik a családjuk. A párnak már van három közös gyermeke, a hétéves Donnie, a négyéves Margot és a tizennégy hónapos Abraham.

Jessie egyébként pár hónappal Abraham születése után, átélte minden anya egyik legrosszabb rémálmát, párhónapos kisfia ugyanis elkapta a koronavírust. A körülményekről a színésznő nem számolt be, de azt elárulta, hogy sajnos vissza kellett menniük a kórházba. Abraham azóta szerencsére felépült és makkegészséges.

Sajnos arról még nincs hír, hogy a Harry Potter-filmek egykori sztárja visszatér-e majd a január 1-jén debütáló Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (Harry Potter 20. évforduló: Visszatérés Roxfortba) című műsorban, melynek hétfőn debütált az előzetese.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még