Időjárás

Meglepetések sorát tartogatja számunkra az időjárás: térképen mutatjuk, mi várható

Zenei és gasztrofesztivál lesz májusban a Városligetben

| Szerző: hirado.hu
2024 tavaszán megrendezésre kerül a Budapest Garden Party zenei gasztrofesztivál, amely izgalmas és sokszínű programokkal várja a minőségi zene és a gasztronómia szerelmeseit

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó májusban első alkalommal ad otthont a Budapest Garden Party rendezvénynek. Kivételes zenei élmények, gasztronómiai élvezetek forrása, gyerek és családi programokkal és egyedülálló atmoszférával várják a látogatókat. Magyar és külföldi előadók közül olyan kiválóságok fognak fellépni, mint Karácsony James és zenekara. James, gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemezes, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Ars poeticája: „A jelenben élek, a jövőbe nézek.”

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus koncert várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a Garden Party című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig hatalmas sikereket aratnak.

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az Európa legnézettebb funk zenekara címet a mély groove-jával és pocketjével. A funky trió robbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorral érkezik Budapestre.

„Izgatottan fogjuk megosztani a további fellépők névsorát, melyre hamarosan fény derül, hogy tovább fokozzák a háromnapos fesztivál hangulatát és feledhetetlenné tegyék az eseményt! A minőségi zene, ínycsiklandó ételek és italok, valamint izgalmas kiegészítő programok mellett az ország legjobb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek majd, sőt VIP-terasszal is készülünk” – mondta Guba Gábor, a fesztivál egyik vezetője.

Ajánljuk még