Időjárás

Egy hidegcsepp hozza a viharokat, mutatjuk, hol szakadhat le az ég

Bővült Kollányi Zsuzsiék családja

| Szerző: hirado.hu
Mindig imádta a kutyákat az énekesnő, így nagy öröm volt számára, hogy nemrég megérkezett a családjukba egy kiskutya. Kollányi Zsuzsi a Nyár 23 vendégeként mesélt kedvencükről a Duna nézőinek, és új daláról is elárult részleteket.

Egy új családtag érkezése mindig izgalommal jár. Kollány Zsuzsiék családja a közelmúltban egy kiskutyával bővült. „Az elmúlt hét évben nem volt kutyánk, de annyira szerettem volna már, hogy azt mondtam, 19-re lapot húzok” – vallotta be az énekesnő azzal kapcsolatban, hogy három gyermeke mellett most már egy hónapja velük él Kulacs.

Munkájáról is beszélt a Nyár 23-ban, hiszen készül egy szerelemről szóló új dal, és hozzá a videoklip. A dalszerzést az énekesnő egyfajta terápiának is tekinti. „Sokkal könnyebb számomra feldolgozni, ami éppen bennem zajlik, ha kiírom. Legyen ez düh, vagy szerelem. Attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdem leírni az első szót addig, míg a végére érek, kiérlelem magamban az érzést” – részletezte az alkotási folyamat állomásait a Duna nézőinek.

A teljes beszélgetés újranézhető a Nyár 23 Médiaklikk-oldalán.

Nyár 23 – élőben a Balaton-partról, napi belföldi úti tippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

A Nyár 23 korábbi adásai 60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

Ajánljuk még