logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vasárnap 1,7 millióan kapcsoltak az M4 Sportra

| Szerző: hirado.hu
Nézettségi rekordot hozott a vasárnap az M4 Sport csatornán. Az idei legnézettebb napja lett a közmédia sportcsatornájának, több mint 1,7 millióan – a népesség ötöde – kapcsolt legalább egy percre az M4 Sportra. A különlegesen napon az Emilia-Romagna Nagydíj közvetítése és a Ferencvárosi TC – Újpest FC OTP Bank Liga rangadó nézettsége is kiemelkedő volt.

A Forma–1-es Emilia-Romagna Nagydíj vasárnap 561 ezres nézettséget ért el és 19,7%-os közönségarányt, ezzel a csatorna idei harmadik legnézettebb műsora lett. Az m4sport.hu és mediaklikk.hu oldalakon is sokan voltak kíváncsiak a versenyre; 62 ezer fő követte online Max Verstappen futamgyőzelmét.

A nap második legnézettebb közvetítése a Ferencvárosi TC – Újpest FC rangadó volt. A zöld-fehérek bajnokavatásával záruló összecsapást 306 ezer fő nézte az M4 Sport csatornán, amivel a szezon második legnézettebb bajnoki mérkőzése lett. Nemcsak az OTP Bank Liga találkozóinak sorában, hanem az idei El Classicot is beleértve az összes Magyarországon közvetített bajnokság második legnézettebb mérkőzése volt.

*Forrás: Nielsen közönségmérés

Érdemes lesz hét közben is a közszolgálati sportcsatornára kapcsolni, mivel kedden 21 órától jön a szezon egyik csúcsmérkőzése: a Manchester City – Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő. Szerdán 21 órától a másik elődöntőt közvetíti a csatorna, a Liverpool – Villareal találkozót, míg csütörtökön Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter és Willi Orbán küzdenek az Európa-liga döntőbe jutásért, az RB Leipzig a Rangerst fogadja.

EURÓPAI KUPA ELŐDÖNTŐMÉRKŐZÉSEK AZ M4 SPORTON

Április 26., kedd
21.00 Manchester City – Real Madrid

Április 27., szerda

21.00 Liverpool – Villareal

Április 28., csütörtök

21.00 RB Lepizig – Rangers

Ajánljuk még