logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ronaldo átigazolását vizsgálják az olasz ügyészek

A Juventus megerősítette, hogy pénteken ismét jártak náluk az olasz hatóság ügyészei, akik a könyvelésük, valamint a Cristiano Ronaldo Manchester Unitedhez való átigazolása kapcsán felmerült vádak után vizsgálódtak.

A klub közleménye szerint a torinói ügyészek ténykedése a Juventus, valamint az együttes jelenlegi, Andrea Agnelli, Pavel Nedved, Stefano Cerrato és Cesare Gabasio, illetve korábbi vezetőivel szemben zajló nyomozással áll összefüggésben.

Az olasz rendőrség a múlt héten razziát tartott a Juventusnál a klub 2019 és 2021 júniusa közötti pénzügyeivel kapcsolatban.

 

Kapcsolódó tartalom

Gyanújuk szerint a klubvezetők valótlan dolgokról tájékoztatták a befektetőket és nem létező tranzakciókat számláztak, így kíváncsiak voltak a játékoskereskedéssel kapcsolatos dokumentumokra.

Az Ansa olasz hírügynökség információja szerint a mostani vizsgálatokban már Cristiano Ronaldo távozásának anyagi részére is kíváncsiak.

A 36 éves portugál támadó augusztus végén tért vissza a Manchester Unitedhez, amelyben 2003 és 2009 között szerepelt először.

Ajánljuk még