logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az amerikai professzor szerint a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, együttérzésre szólít fel

| Szerző: hirado.hu
Az Old Dominion Egyetem queer professzora felszólalt a pedofília megbélyegzése ellen, szerinte enyhébb szóval kellene megnevezni őket.

A transznemű professzor enyhítene a pedofilok megítélésén – számolt be a Mandiner.

Egy bejegyzett nonprofit szervezet, a Prostasia Foundation – amely legalizálná a kiskorúakat ábrázoló szexbabákat – Allyn Walkerrel, a virginiai Norfolkban található Old Dominion Egyetem szociológia és bűnügyi igazságszolgáltatás adjunktusával készített interjút, amelyben a transz férfi kifejtette a véleményét azokról az emberekről, akik a kiskorúakhoz vonzódnak.

Walker az interjúban kiemelte, hogy „a MAP (Minor Attracted People, azaz kiskorúakhoz vonzódó emberek) érdekvédelmi csoportok – mint például a B4U-Act – támogatják az új kifejezés elterjedését, elsősorban azért, mert kevésbé megbélyegző, mint a pedofilhoz hasonló megnevezések”. 

Walker szerint a pedofília csupán a szexuális vonzalom egy formája, ezért ezt tolerálni kell.

A transz adjunktus ragaszkodik ahhoz, hogy a „pedofil” megnevezés helyett a „kiskorúakhoz vonzódó emberek” kifejezést használják, mivel az előbbi sértő lehet az érintettek számára – mutatott rá a ZeroHedge.

Anna Slatz kanadai író a 4W hírportálon írt korábban a pedofilokat védő szervezetről: „A 4W korábban már foglalkozott a B4U-Act nevű csoporttal, amelyet az elítélt, gyermekeket többszörösen megerőszakoló Michael Melsheimer alapított azzal a céllal, hogy normalizálja a pedofíliát és elterelje a figyelmet a megelőzési erőfeszítésekről (…) Melsheimer saját szavait idézve azt akarta elérni, hogy a B4U-Act- csoportot soha ne hozzák összefüggésbe a bűncselekmények megelőzésével”.

Walker szerint a pedofilok megbélyegzése „hatalmas probléma”

„Bár én magam nem vonzódom a kiskorúakhoz, de queerként én is sokat tapasztaltam, és rájöttem, hogy vannak olyan vágyaim, amelyeket sokan nem értenének meg, vagy erkölcstelennek tartanák azokat. Ezek a tapasztalatok formáltak olyanná, amilyen most vagyok, emiatt tudom, min mennek keresztül ezek az emberek, és többet akartam megtudni róluk” – fedte fel az érzéseit Walker.

Ajánljuk még