logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Meleg Mikulással ünnepel a norvég posta

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A norvég posta hirdetésében karácsony szenteste meleg szerelemre lel a Mikulás.

 

2019 óta ad ki rendszeres karácsonyi reklámot a norvég posta. Az idei új reklám hatalmas viszhangot váltott ki, mivel a vállalat úgy döntött, hogy megemlékezik arról, hogy az országban 50 éve dekriminalizálta a homoszexualitást – írja a Mandiner. A film címe: When Harry Met Santa, Amikor Harry találkozott a Mikulással, a magyarul Harry és Sally címen ismert romantikus vígjáték címére utal.

A filmben egy férfi felfedezi, hogy a Mikulás minden évben meglátogatja a házát, és a két férfi tekintete találkozik. A következő években a férfi továbbra is szemmel tartja a Mikulást, de a Mikulás látogatásai túlságosan rövidek. Az egyik látogatás során a Mikulás azt mondja neki: „Te horkolsz. Jövőre visszajövök.” A következő évben a Mikulás így szól: „Sok ajándékot kell kézbesítenem. Jövőre visszajövök. Jól nézek ki?”

A „fülledt szerelmi dráma” azzal tetőzik, hogy a Mikulás egyik este kicsit tovább marad, mondván, kapott egy kis segítséget a norvég postai szolgáltatásokért felelős Postentől, így több időt tölthetnek együtt.

A film végén a két férfi szerelmes csókot vált.

A címlapfotó illusztráció. 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még