logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Arannyal ünnepelte születésnapját Liu Shaolin Sándor Debrecenben

| Szerző: hirado.hu
A szombaton 26. születésnapját ünneplő Liu Shaolin Sándor az első, testvére Liu Shaoang – egy századmásodperccel elmaradva – a második helyen végzett 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának harmadik, debreceni állomásán.

„A legrövidebb távon komoly esélyesnek számítok, ennek megfelelően igyekeztem uralni a futamokat. A negyeddöntőben kissé megijedtem, amikor egy rontott előzés után a harmadik helyre estem vissza, de sikerült korrigálni. A döntőben próbáltunk holtversenyben célba érni” – viccelődött azon Liu Shaolin, hogy a fináléban végül egyetlen századdal előzte meg öccsét.

Sport szempontból ez életem legszebb szülinapja” – tette hozzá.

A fiatalabbik Liu fivér úgy értékelt, hogy a fináléban neki már könnyű dolga volt Vu Ta-csing megelőzésével, mert a szám kínai specialistája megbillent, amikor bátyja elviharzott mellette. Majd mosolyogva megjegyezte, hogy mivel utána nem veszélyeztette senki őket, ezért próbálta meg elorozni az aranyat az ünnepelt bátyjától.

Abban mindketten egyetértettek, hogy a célba érkezésük után óriási élmény volt számukra az ünneplő közönséget hallaniuk.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még