logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Drága mulatság megölelni Cristiano Ronaldót

| Szerző: hirado.hu
Eredetileg több mint egymillió forintra bírságolták meg azt a 11 éves kislányt, aki csütörtök este berohant a Portugália–Szerbia világbajnoki selejtező mérkőzés után a pályára, hogy megölelje Cristiano Ronaldót.

 

3000 eurós (1 091 252 forint) bírságot kellett volna kifizetni annak a kislánynak, aki a hétfő esti világbajnoki selejtező mérkőzés után a pályára szaladt, hogy megölelje kedvenc portugál focistájátszámol be róla az Insider. 

A 11 éves Addison Whelan a Portugália és az Írország közötti gól nélküli döntetlent követően rohant be a pályára a csütörtök esti világbajnoki selejtezőn. Mielőtt a biztonságiak elvihették volna a fiatal szurkolót a helyszínről, Ronaldo közbelépett és gyorsan megölelte a kislányt, majd átadta neki válogatott mezét.

„Csak úgy ordítottam Ronaldo nevét. Megfordult, meglátott engem, és azt mondta egy biztonsági őrnek, hogy hagyjon békén”

– mondta a kislány a meccs után egy helyi rádióadónak.

Bármennyire is bájos jelenség egy 11 éves szurkoló a pályán, az illetékes hatóság több mint egymillió forintra büntette ezért a szabályszegésért. A kislány az eset után azt is elmondta:

„Megbírságoltak, mert berohantam a pályára. Az apukám fogja kifizetni.”

Szombaton azonban az ír labdarúgó-szövetség közleményt adott ki, amelyben közölte, hogy eltekint Whelan bírságától.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még