logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Feleségére íratta vagyonát, hogy megbocsássa a megcsalást a focista

| Szerző: hirado.hu
Az egyik pillanatban még válófélben volt Mauro Icardi és felesége, majd egy szempillantásra ismét dúlt a szerelem. Most kiderült, komoly árat fizetett az argentin labdarúgó azért, hogy visszaédesgesse magához szerelmét.

Mauro Icardi és felesége, Wanda Icardi (leánykori nevén Wanda Nara) megromlott házassága folyamatosan címlapsztori volt az elmúlt hónapban, miután a hölgy a Instagram oldalán tette közszemlére, hogy férje megcsalta.

Ezt követően a Paris Saint-Germain támadója edzéseket és mérkőzéseket hagyott ki, hogy helyrehozza kapcsolatát Wandával, aki nem mellesleg az ügynöke is.

Az argentin válogatott labdarúgó annyira besokallt felesége hajthatatlanságától, hogy állítólag azzal fenyegette, ha nem megy vissza hozzá, eligazol a francia klubtól, amivel Wanda komoly ügynöki díjaktól esett volna el.

Nem sokkal később váratlanul elözönlötték az internetet a kibékülős posztok a pártól, most pedig kiderült, mi okozta a hirtelen összeborulást.

A TYC Sports azt állítja, hogy a Paris Saint-Germain támadója átadta a Wandának az összes jelenlegi és jövőbeli szerződésének jogait, valamint a jelenleg tulajdonában lévő ingatlanokat és cégeket is a sértődött hölgy nevére íratta.

A hírek szerint a „házassági szerződés” 2050-ig szól, ami azt jelenti, hogy a támadó 57 éves lesz, mire ismét rendelkezhet majd saját tulajdonnal.

A megegyezés részeként Wanda Nara mostantól egyedüli tulajdonosa, a World Marketing Football nevű cégnek, amelyet a házaspár együtt alapított, amikor Icardi még az Inter játékosa volt.

A „csomagban” benne van továbbá egy milánói penthouse, egy ház az olaszországi Comói-tónál és a futballista reklámokból származó összes jogdíja is.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még