logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Zavarba hoztak minket! – az angol csapat kapitánya a döntetlen után dicsérte a magyar játékosokat

| Szerző: hirado.hu
Bravúros 1-1-es döntetlent játszott a magyar labdarúgó-válogatott Anglia ellen világbajnoki-selejtezőn. A találkozó után Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sport-nak elmondta, nem várta ezt az eredményt, ami még az Eb-n mutatott játéknál is többet ér. Gareth Southgate, az angol csapat kapitánya is dicsérte a magyar játékosokat.

A Wembley Stadionban megrendezett találkozó 24. percében Marco Rossi együttese szerezte meg a vezetést, Sallai Roland tizenegyesével. A magyarok előnye azonban csak 13 percig tartott, egy szabadrúgás után ugyanis Stones góljával kiegyenlítettek az angolok.

A találkozó után Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sport-nak nyilatkozott:

Az eredményt nem lehet hasonlítani még az Eb-meccseink eredményeihez sem, ugyanis az ott futballozó játékosaink közül sokan hiányoztak. Nekem nincs öt olyan játékosom, mint az angoloknak, akiket probléma nélkül beküldhetek a kispadról a pályára. Nem vártam a mérkőzés elején ezt az eredményt, szerencsések voltunk. Volt négy kialakított helyzetünk, bátran játszottunk. Az albánok ellen a támadóharmadban nem tudtunk érvényesülni. Nem tudtuk a védelmüket áttörni. Ma este más volt a helyzet, előfordul, hogy ami egyszer működik, máskor nem.” – mondta a szövetségi kapitány.

 Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport-nak elmondta, kizárólag magukat okolhatják az eredményért

„Tisztában voltunk vele, hogy (a magyar) rendkívül jó válogatott. Nagyon jól védekeztek, jók voltak a labdakihozatalaik.  A mai mérkőzésen taktikailag zavarba hozott minket, a magyar csapat 3-4-3-as felállása, és nem játszottunk olyan jól, mint Budapesten. Csak magunkat hibáztathatjuk. Szokatlan volt, amit ma este láttam: könnyen eladtuk a labdákat, mintha meg lettünk volna szeppenve, ami meglehetősen szokatlan részünkről” – nyilatkozta.

A magyar válogatott november 12-én San Marinót fogadja, majd három nappal később Lengyelországban zárja a kvalifikációs sorozatot.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még