logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön szerint milyen eredményt ér el a Fradi az Európa-ligában?

| Szerző: hirado.hu
A Ferencváros sorozatban harmadik alkalommal jutott be valamelyik európai kupasorozat csoportkörébe: míg 2019-ben és idén az Európai-ligába, tavaly a Bajnokok Ligájába. Mindez egyedülálló siker. Ma ezzel kapcsolatban kérdezzük olvasóinkat.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy szerintük milyen eredményt ér el a Fradi az Európa-ligában? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Csütörtökön a Bayer Leverkusen vendégeként kezdi meg szereplését az Európa-liga G csoportjában a Ferencváros. A magyar bajnok a német csapaton kívül a Real Betisszel és a Celtic Glasgow-val küzd majd meg a sorozatban. Kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink hányadik helyre várják a magyar csapatot: a továbbjutást jelentő első kettő valamelyikére, netán az Európa Konferencia Ligát érő harmadikra, vagy a végső búcsút jelentő negyedikre.

A Ferencváros mérkőzései az Európa-liga G csoportjában:

1. forduló (szeptember 16.):
Bayer Leverkusen (német)–Ferencváros (18:45)

2. forduló (szeptember 30.):
Ferencváros–Real Betis (spanyol) (21:00)

3. forduló (október 19.):
Celtic Glasgow (skót)–Ferencváros (16:30)

4. forduló (november 4.):
Ferencváros–Celtic (21:00)

5. forduló (november 25.):
Real Betis–Ferencváros (18:45)

6. forduló (december 9.):
Ferencváros–Leverkusen (21:00)

A Ferencváros minden Európa-liga-mérkőzését élőben közvetíti az M4 Sport és az M4sport.hu.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még