„Az ideológiánkat érvényre kívánjuk juttatni, akár tetszik, akár nem” – a gyerekeket használná fel a Biden-kormányzat

 

Ismét LMBTQ propagandával tömik az iskolába visszatérő fiatalok fejét. Most egy videóban beszélnék rá a gyerekeket, hogy „nyugodtan pereljék be szüleiket, ha ők nem képesek elfogadni újdonsült szexuális irányultságukat.”

Jennifer Roback Morse, a Ruth Intézet alapítója kedden a National Catholic Registerben írt arról a videóról, amelyet a múlt héten a Biden-féle igazságügyi, oktatási és egészségügyi minisztérium (HHS) közösen adott ki, és


amely arra ösztönzi a transznemű fiatalokat, hogy panaszt tegyenek szüleik, iskolai tisztviselőik és más felnőttek ellen, akik nem erősítik meg azonnal az új nemi identitásukat.

Morse megjegyezte, hogy a videó azt az üzenetet közvetíti a nemi diszfóriával és valószínűleg más mentális egészségügyi problémákkal küzdő, zavarodott, kiszolgáltatott tizenévesek számára, hogy a szövetségi kormány, amely elnézi az életet megváltoztató, csonkító műtéteket, valószínűleg az egyetlen védelmező szervezet számukra.

Ez a videó félreérthetetlen üzenetet küld az úgynevezett Szexuális Állam (Sexual State) részéről:

„Az ideológiánkat érvényre kívánjuk juttatni, akár tetszik, akár nem. Készen állunk arra, hogy gyerekeket használjunk végrehajtóként.

Azt akarjuk, hogy a gyerekek köpjék be a szüleiket és a tanáraikat. Nem bízhatnak meg azokban a felnőttekben, akik az életük részei, például a tanáraikban vagy a lelkészeikben. Nem bízhatnak azokban, akik életet adtak nekik, a szüleikben. Azt akarjuk, hogy minden gyermek bennünket és csakis minket tekintsen megmentőjének és védelmezőjének”

– értelmezte a videó üzenetét a Ruth Intézet alapítója.

A videóban felszólal Kristen Clarke, az Igazságügyi Minisztérium polgári jogi főügyészhelyettese, Suzanne Goldberg, az Oktatási Minisztérium polgári jogokért felelős helyettes államtitkára, valamint Rachel Levine, korábban Richard Levine, az Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának egészségügyi helyettes államtitkára – olvasható a Breitbart online médium oldalán.

Goldberg először az összes diákhoz szól, de két mondat után mondandóját egyértelműen a transzgender tanulókhoz intézi:

„Ha transznemű diák vagy, talán aggódsz amiatt, hogy egyszerűen elfogadnak-e, és hogy tisztelettel bánnak-e veled az új tanév kezdetén. Egyes helyeken a hatósági pozícióban lévő emberek olyan akadályokat gördítenek eléd, amelyek megakadályozzák, hogy sportpályán játszhass, hogy kimehess a mosdóba, és hogy megkapd a támogató és életmentő ellátást, amelyre szükséged lehet. Azért vagyunk itt, hogy elmondjuk, ez helytelen és törvényellenes”.

A videóban az Egyesült Államok elnökét is idézik:

„Minden transznemű amerikainak, aki otthon nézi, különösen a fiataloknak. Szeretném, ha tudnák, hogy az elnökük támogatja önöket.”

A címlapfotó illusztráció.