×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Az unió célja: a gyerekek felnőve ne magyarok, hanem egy szivárványos univerzum tagjai legyenek

 

Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója.


Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az euróadósság-zónának, ezért Brüsszel nem tudja a gazdaságon keresztül fogni ezeket a tagállamokat. Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát – jegyezte meg Kiszelly Zoltán, a a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az M1 Ma reggel című műsorában.

Szerinte az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia.

Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy szivárványos univerzum tagjai.

Kiszelly Zoltán azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket.

Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megállt parancsolhat a magyarság – jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette: a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

A címlapfotó illusztráció.