Ön szerint ki nyeri a labdarúgó-Európa-bajnokságot?

 

Vasárnap véget ér a tizenhatodik labdarúgó Eb. Két izgalmas elődöntő után már csak a végső győztesért szurkolhatunk a június 11. esti döntőben.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy szerintük ki nyeri a labdarúgó-Európa-bajnokságot? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Az olaszok kiélezett küzdelem végén, tizenegyesekkel búcsúztatták a spanyol válogatottat. A rendes játékidő 1-1-el zárult és a hosszabbításban sem esett több gól. A tizenegyesek pedig 4-2-es eredményt hoztak Olaszország javára.

A másik elődöntőben Anglia találkozott Dániával a Wembleyben. A háromoroszlánosok 55 éve jutottak utoljára nagy torna döntőjébe, míg az északiak legutoljára 1992-ben játszottak Eb-finálét. Végül az angol válogatott lesz az olasz csapat ellenfele a labdarúgó Európa-bajnokság fináléjában, miután a szerdai elődöntőben hosszabbítás után 2–1-re legyőzte a dán együttest a londoni Wembley Stadionban. A fináléra vasárnap 21 órától kerül sor, ugyancsak a Wembleyben.

A részben budapesti rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokság meccseit a hirado.hu mellett élőben nézheti az M4 Sport csatornán és az M4sport.hu oldalon, ahol további érdekes cikkeket talál az Eb-ről.

[hmspolls id="460"]