×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Rossi üzent Ronaldóéknak – Miért esett ki idő előtt a magyarok összes ellenfele?

 

Sorban hullottak el a nyolcaddöntőben a korábban a végső győzelemre is esélyes sztárcsapatok, a halálcsoportnak is nevezett F jelű négyesből pedig senki sem maradt állva. Portugália és Franciaország után kedden Németország is kiesett, így a magyar csapat összes csoportellenfele csomagolt. Marco Rossi szövetségi kapitány egy vicces fotóval üzent Ronaldóéknak, és ezen kívül is számtalan mém született a témában.

Az összes nagy focitornán előzetesen „kineveznek” a szurkolók és a szakértők egy csoportot, amit „halálcsoportnak” neveznek el. Az idei, részben budapesti rendezésű foci Eb-n a magyarokat is soraiban tudó F csoportra aggatták ezt a jelzőt, hiszen a címvédő Portugália és az előző két világbajnokság győztese (Franciaország és Németország) is helyet kapott itt.

Tehát a magyar csapat a végső győzelemre is esélyes sztrácsapatokkal küzdhetett, és bizony nem vallott szégyent. Az utolsó forduló 84. percéig továbbjutásra állt Marco Rossi csapata, de aztán Németország szertefoszlatta álmainkat.

Ezután jöttek a nyolcaddöntők, ahol csoportellenfeleink sorban hullottak el. Elsőként Portugália szenvedett vereséget Belgiumtól, a vereség után Ronaldo még a csapatkapitányi karszalagját is a földre dobta elkeseredésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AZR Organization (@azrorganization) által megosztott bejegyzés

Aztán Franciaország következett, a világbajnok egy fordulatos és drámai csatában tizenegyesekkel bukott el Svájccal szemben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AZR Organization (@azrorganization) által megosztott bejegyzés

Már ekkor elkezdett az internet népe arról beszélni, hogy a magyarok „kifárasztották” csoportellenfeleiket, illetve, hogy „hatott a magyar átok”.

A pontot az i-re Németország kiesése tette fel, ami után elindult a viccelődés a kommentelők körében, hogy az F csoportot azért nevezték el halálcsoportnak, mert „mindenki meghalt” az ott szereplő csapatok közül, és persze egy csomó vicces mém is született.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AZR Organization (@azrorganization) által megosztott bejegyzés

Kiegészült az előző Leonardo DiCaprió-s mém is.

A legjobb poént alighanem Marco Rossi magyar szövetségi kapitány sütötte el, aki egy vicces mémmel üzent:

„Találkozzunk a tengerparton!”

A mesterezdő korábban a magyar drukkereknek is üzent, megköszönve a biztatást.