×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Hamburgerre várva tétlenül bámulták, ahogy a földön rugdostak egy fiatal nőt

 

Megdöbbentő eset történt vasárnap hajnalban egy gyorsétterem előtt Angliában.

A helyi idő szerint vasárnap hajnalban egy biztonsági őr az ajtó mellől felkapott egy botot és ütni kezdett egy nőt az angliai Birmingham város egyik McDonald’s étterme előtt – írja a Daily Mail.

Az esetről egy videó is napvilágot látott.  A felvételen látni lehet, ahogy a nő a bejáratnál álló biztonsági őrrel vitatkozik, majd a kezében lévő pohár tartalmát a férfi arcába önti.

A férfi erre azonnal támadásba lendültés elkezdte ütlegelni a nőt, miközben a háttérben nézelődők nevetését lehet hallani. A felvételen látható, hogy a biztonsági őr kezd visszasétálni az ajtó felé, amikor a földön lévő nő mond neki valamit, amire visszamegy a férfi és fejen rúgja a nőt.

A helyi rendőrség a Twitter-oldalán vasárnap este bejelentette, hogy a videón látható veréssel kapcsolatban őrizetbe vett egy 47 éves színes bőrű férfit testi sértés gyanújával.

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.