Az éjjel az Eb alatt sem ért véget – képeken a magyar fociláz

 

Már a kijutása is bravúros volt a magyar labdarúgó-válogatottnak a 2020-ról 2021-re halasztott, részben budapesti rendezésű labdarúgó-Európa-bajnokságra. Ezt követően a halálcsoportnak is nevezett F csoportba került a csapat, mégis rengeteg örömteli pillanatot szereztek a szurkolóknak a játékosok. A képek magukért beszélnek.

A portugál győzelem sem tudta elrontani a magyar fociünnepet

Először hazai közönség előtt, a Puskás Arénában lépett pályára a csapat, ahol a Portugál válogatottat fogadta június 15-én. Egészen a 84. percig döntetlenre hozták a mérkőzést a magyarok, végül 3-0-val távozhattak a portugálok Guerreiro egy és Cristiano Ronaldo két találatával.


EURO-2020 - Magyarország-Portugália - Szurkolók Nyíregyház

Rekkenő hőségben rángattuk meg a francia oroszlán bajszát

A magyar tizenegy második ellenfele Franciaország volt június 19-én. Ezúttal sem riadtak vissza Szalai Ádámék, és az első félidő végén még vezetést is szereztek, Fiola Attila nagyszerű góljával. A második félidőben a Griezmann egyenlített, ezzel beállt az 1-1-es végeredmény.


EURO-2020

84 percig továbbjutásra álltunk Münchenben

Németország ellen sorsdöntő meccs következett június 23-án. Győzelem esetén továbbjutottunk volna, amelyre mindene esély meg is volt. Szalai Ádám már a 11. percben gólt fejelt, így bízhattunk a győzelemben. A következő félidő 66. percében hideg zuhanyként ért bennünket a németek egyenlítő gólja, de a piros-fehér-zöldek megrázták magukat, és a középkezdés után nem sokkal, a 68. percben újra vezettünk. Végül Goretzka a 84. percben pecsételte meg a sorsunkat, a végeredmény 2-2 lett.