„Tudni kell megszenvedni a sikerért” – Cristiano Ronaldo a magyarok elleni Eb-meccs után

 

Június 11-én elkezdődött a tizenhatodik foci-Eb. A hirado.hu-n minden nap megnézheti az előző játéknap legfontosabb és legizgalmasabb pillanatait és persze a gólokat. Hétfőn Magyarország Portugáliával játszotta a csoport első mérkőzését. Hosszú kitartó küzdelem után, a portugálok felülkerekedtek a magyar válogatott csapatán és 3-0-ra megnyerték a meccset.

 

Cristiano Ronaldo, a portugálok ötszörös aranylabdás klasszisa Facebook-oldalára feltöltött bejegyzésében osztotta meg gondolatait a mérkőzés után.


„Meg kell tudni szenvedni a sikerért, küzdeni a végsőkig, és minden erővel hinni magunkban. Nincsenek könnyű ellenfelek vagy azonnal megnyert mérkőzések. Az Európa-bajnokság egy olyan megméretés, ahol csak a legjobbak legjobbjai vannak jelen, és ahol minden győzelmet teljes elszántsággal és önzetlenséggel lehet kiérdemelni. Csak így tovább, ez kell ahhoz, hogy elérjük a céljainkat! Hajrá, Portugália! Mindent megteszünk, hogy örömöt szerezzünk a portugál embereknek, akik mindvégig támogattak minket” – írta Ronaldo.

 

 

A címlapfotó illusztráció.