×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Gólyahír a meccs előtt – A válogatott játékosa elárulta, milyen érzés édesapának lenni

 

Apuka lett a magyar válogatott középpályása, az angol Bristol Cityben futballozó Nagy Ádám, tegnapelőtt ugyanis a játékos párja, Ágnes világra hozta első közös gyermeküket, Vencelt. Az örömhírről a 25 éves futballista a kedd esti, írek elleni felkészülési mérkőzés után az M4 Sportnak nyilatkozott.


„Különleges mérkőzés volt ez számomra, hiszen tegnap reggel jött a világra a kisfiunk, Vencel. Még kavarognak bennünk az az érzelmek. Amit kilenc hónapja vártunk, tegnap vált igazán valóságossá. Az első közös éjszakánk nyugalomban telt, nagyon boldogok vagyunk mi is és a családunk is. Úgy érzem, Vencel születése egy plusz motivációt ad majd az Európa-bajnokság alatt. Nagy felelősség apának lenni, igyekszem majd az első pillanattól következetesen nevelni a fiamat, aki bízom benne, hogy úriember lesz majd” – mondta Nagy Ádám, az Írország elleni mérkőzés után kedd este.

A játékos közösségi oldalán tudatta a szurkolókkal, hogy bővül a családja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagy Ádám (@nagyi) által megosztott bejegyzés

A MLSZ szintén a közösségi oldalán gratulált, méghozzá két friss édesapának, hiszen a magyar válogatott csatára, Hahn János a Ciprus elleni mérkőzést megelőzően jelentette be kislánya, Sára születését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hungarian Football Federation (@mlsztv) által megosztott bejegyzés

A címlapfotó illusztráció.