Ön szerint összesen hány érmet nyer a magyar küldöttség a budapesti vizes Európa-bajnokságon?

 

A budapesti vizes Európa-bajnokság első hetében a szinkronúszók, a műugrók és a nyíltvízi úszók küzdelmeit bonyolították. Hétfőn következnek az úszók. 

 



Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy hány érmet nyernek a magyar úszók a budapesti Európa-bajnokságon. A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


A budapesti vizes Európa-bajnokság május 10-én rajtolt. Az első héten a szinkronúszók, a műugrók és a nyíltvízi úszók küzdelmeit bonyolították le és hétfőn, május 17-től következnek az úszók.

Az év eddig legnagyobb magyarországi sportrendezvényén 51 ország 2500 versenyzője vesz részt. Az M4 Sporton és az m4sport.hu-n követhetik a nézők az eseményeket.

Az első hét magyar mérlege egy ezüst és két bronz. Szombaton bronzérmet nyert a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar váltó a nyíltvízi úszók csapatversenyében. Szintén szombaton a magyar válogatott bronzérmes lett a szinkronúszók highlight kűrjében. Olasz Anna a nyíltvíziek olimpiai távján, 10 kilométeren ezüstérmet nyert.

Ezúttal azt kérdezzük olvasóinktól, hogy az első hét eredményeit figyelembe véve összesen hány érmet várnak a magyar csapattól. A 2018-as glasgow-i kontinensviadalon a magyar csapat tizenkét érmet – köztük négy aranyat – szállított. A négy úszóarannyal Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke most is elégedett lenne. Ön mit gondol?

[hmspolls id="340"]

 

Korábban