×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Rasszistának gondolta, kiütötte a nála ötven évvel idősebb vevőjét, aki meghalt

 

A tampai rendőrség pénteken őrizetbe vett egy 27 éves férfit, aki egy benzinkút fánkozójában dolgozott, és május elején egy ütéssel megölte az üzlet egyik vendégét, mert állítólag rasszista megjegyzést tett rá.

A rendőrségi jelentés szerint az egyik tampai Dunkin’ Donuts törzsvásárlójának számító 77 éves férfi először autójából rendelt, de mivel nem volt megelégedve a szolgáltatással, betért az üzletbe, és vitába keveredett az egyik kiszolgálóval. Corey Pujols a rendőrségnek azt mondta, hogy rasszista megjegyzést tett rá a férfi – számolt be az esetről egy helyi lap.

Miután arra kérte, hogy ismételje meg, amit mondott, a 27 éves kiszolgáló úgy állkapcson vágta, hogy az idős férfi hátraesett, és beverte a fejét a betonpadlóba. Kritikus állapotban szállították kórházba. Három nappal később pedig életét vesztette.

A rendőrségi jegyzőkönyv nem tér ki arra, mit mondott a 77 éves vevő.

Az üzlet biztonsági rendszere rögzítette az eseményt. A videón látszik, hogy az idős férfi nem ért Pujols-szhoz, és hogy a férfi az ütés után hátraesik, és tarkóját beveri a padlóba. A kórház közlése szerint a férfi koponyája betört, és az agya is zúzódott.

A rendőrség elfogatóparancsot adott ki Pujols ellen 65 évnél idősebb személy elleni súlyos emberölés vádjával, ami első fokon 30 évig terjedő börtönbüntetéssel büntethető. Kétezer dollár óvadék fejében szabadlábon védekezhet. Védelmét egy kirendelt védő látja el.