×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ha tehetné, ön melyik nagy magyar sportpillanat helyszínére utazna vissza a múltba?

 

Számtalan nagy magyar sportpillanat volt már a történelemben, amire büszkék lehetünk, azonban ha választanunk kellene közülük egyet, amelyikre visszamehetnénk a múltba, hogy újra átélhessük azt, akkor nehéz választás elé néznénk.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy ha tehetnék, melyik nagy magyar sportpillanat helyszínére utaznának vissza a múltba? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Hajós Alfréd százméteres gyorsúszása Athénban, „az évszázad mérkőzése” Londonban, amikor 6–3-ra vertük az angolokat, a 2016-os osztrákok ellen 2–0-ra megnyert Eb-meccs és a magyar vízilabda-válogatott győzelme 2008-ban Pekingben, ahol a válogatott harmadszorra ért a csúcsra, néhány példa a sok közül, amire büszkék lehetünk.

Ha ön más nagy magyar sportpillanat helyszínére utazna vissza a múltba, ami a szavazati lehetőségek között nem szerepel, akkor azt megoszthatja velünk a hirado.hu Facebook-oldalán a cikk alatt lévő kommentszekcióban.

A címlapfotó illusztráció.