×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Migránsok milliói jöhetnek: élesítették a Soros-tervet?

 

Brüsszel élesítette a „Soros-tervet”, több millió migránst akarnak rákényszeríteni a tagállamokra, és nyíltan fenyegetik azokat az országokat, amelyek a terv útjában állnak – mondta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője a közösségi oldalára szerdán feltöltött videóban.

A politikus azt mondta, kedden az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet, „ami nem más, mint a Soros-terv végrehajtása”. Hozzátette: a migránsok tömeges befogadását célzó tervnek három fontos eleme van.

A terv bemutatásakor az Európai Unió belügyi biztosa arról beszélt – tette hozzá –, hogy sok migráns van Európában, a következő években azonban még több migránsra lesz szükség.

Magyarul, Brüsszel köntörfalazás nélkül kimondta, bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és sem fizikai, sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió, Európába tartó migráns útjában

–mondta a Fidesz EP-képviselője.

Deutsch Tamás szerint a terv második fontos eleme, hogy a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni. Úgy fogalmazott:

A baloldal, a bevándorláspárti erők színtiszta politikai érdekből nyílt társadalmat, azaz vegyes társadalmat akarnak és a migránsokból saját szavazóbázist akarnak építeni szerte Európában.

A terv harmadik fontos elemeként a fideszes politikus azt jelölte meg, hogy

a migránsoknak mindenfajta segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből.

Véleménye szerint Brüsszel zsarolásának része az uniós pénzek politikai feltételekhez kötése is. „Brüsszel ebben is Soros megrendelését teljesíti”, hiszen Soros György már 2015-ben „kiadta a parancsot”, ne adjanak uniós pénzt azoknak a tagállamoknak, amelyek nem telepítenek be az országukba migránsokat – mondta.

 Deutsch Tamás hangsúlyozta: „mindaz, amiről az elmúlt években beszéltünk, lépésről lépésre valósággá válik”.

„Brüsszel és a bevándorláspártiak további több millió migráns betelepítésére készülnek, és minden országra rá akarják ezt kényszeríteni. Az Orbán-kormány, a Fidesz, a KDNP és mi mindannyian, a bevándorlást elutasító magyarok a Soros-terv útjában állunk, ezért mindent bevetnek ellenünk” – jelentette ki.

A Fidesz EP-képviselője megjegyezte:

Senkinek ne legyen kétsége a felől, ha Magyarországon a Gyurcsányék vezette bevándorláspárti baloldal kerülne hatalomra, akkor hazánkból is nagyon gyorsan bevándorlóországot csinálnának.