Cristiano Ronaldo is reagált a magyar válogatott Eb-kijutására

 

A címvédő portugál labdarúgó-válogatott ötszörös aranylabdás szupersztárja nem a legszebb emlékekkel vág neki a 2021-re halasztott Európa-bajnokság első csoportmeccsének. A hirado.hu pedig eljátszott a gondolattal, vajon miként reagálhatott a világ egyik legjobb futballistája arra, hogy ismét a rettenthetetlen magyarok ellen kell pályára lépnie a kontinensviadalon.

Csütörtökön a négy pótselejtező döntőjével teljessé vált a 2021 nyarára halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnye, amelynek Izland 2-1-es legyőzésével tagja lett a magyar labdarúgó-válogatott is.

via GIPHY

Körülbelül a fenti felvételhez hasonlóan reagálhatott a magyar nemzeti együttes sikerére Cristiano Ronaldo, aki valószínűleg sokkal inkább választotta volna az izlandiakat ellenfélnek. A 2016-os Eb csoportkörében ugyanis a portugál csapatnak igencsak meggyűlt a baja a szívós magyarokkal.

A 35 éves klasszis duplázott azon a mérkőzésen, de teljesítménye így is csupán egy 3-3-as döntetlenhez, és a kvartett második helyéhez volt elég. A találkozón készült videós hisztiből jól kivehető, hogy a Juventus támadóját igencsak nehezen viselte, hogy válogatottja nem tudott mit kezdeni a nagyot küzdő Dzsudzsákékkal.

Visszatérő rémálma lehet a magyar válogatott Ronaldónak. Marco Rossi együttese ugyanis a mostani továbbjutással a 2021-es kontinensviadal F csoportjába kvalifikálta magát, ahol Németországgal, Franciaországgal és Portugáliával küzd majd meg a két továbbjutást érő hely egyikéért.

Ezek közül a portugál csapat lesz Szoboszlaiék első ellenfele (2021, június 15-én) , és ha a címvédő nem vigyáz, a történelem megismételheti önmagát.