×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

A többség elítéli a gyerekek érzékenyítését

 

A magyar lakosság túlnyomó többsége elfogadhatatlannak tartja az LMBTQ vagy transzszexuális érzékenyítés megkezdését az óvodás és általános iskolás gyermekek körében – derül ki a Századvég felméréséből. Az eredmény valójában nem túl meglepő, ebben a korban egyébként heteroszexuális érzékenyítés sem folyik, leszámítva, hogy itt nálunk még anyák és apák nevelik gyermekeiket, és nem szülő 1-ek és szülő 2-k, mint Franciaországban, ahol az „apa” és az „anya” kifejezések már sértik a szexuális kisebbségek érzékenységét – hangzott el a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Halkó Petra, a Századvég vezető elemzője elmondta: A felmérés abból indult ki, hogy az USA-ban és Nyugat-Európában már kiskorúaknak is elérhetők a hormonkezelések és a nemátalakító műtétek. Számos NGO, például a Transgender Europe nevű szervezet is nyílt kampányt folytat a biológiai nemek eltörlése mellett.

A Századvég felmérésből az derül ki, hogy a magyar emberek túlnyomó többsége elfogadó a homoszexuális párokkal szemben, ugyanakkor elítélik, hogy bármilyen LMBTQ- vagy transzérzékenyítésnek vessék alá a gyermekeket – ismertette Halkó Petra.

Azok az NGO-k, amelyek ezt a zászlajukra tűzik, semmilyen demokratikus felhatalmazással nem bírnak, rá akarják erőszakolni a szemléletüket az emberekre.


A teljes adás itt hallgatható vissza.

A címlapfotó illusztráció.