×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Idei nézettségi csúcsot döntött a Bulgária–Magyarország selejtező

 

A Bulgária–Magyarország (1–3) Európa-bajnoki selejtező mérkőzés nézettsége minden eddigi sportközvetítést túlszárnyalt 2020-ban, nemcsak az M4 Sporton, hanem a teljes hazai sporttelevíziózás idei palettáján is első helyen végzett.

Számokban: 611 ezren követték Marco Rossi együttesét a tévékészülékek előtt, és online 62 907 szurkoló nézte a találkozót, amellyel a közszolgálati médiacsatorna újabb sikert könyvelhetett el a Nielsen Közönségmérés (Live+As Live) adatai alapján.

A mindig népszerű Forma-1-közvetítések mellett nyáron már a Ferencváros BL-menetelése is sokakat ültetett a tévé elé, azonban a nemzeti tizenegy csütörtök esti Eb-selejtezős szereplése minden idei nézettségi rekordot felülmúlt.

Többen barátaik társaságában követték a találkozót, a mérések szerint a 18–49 év közötti férfiakat érdekelte leginkább a mérkőzés: minden negyedik férfi tévénéző választotta az M4 Sportot 20.38–22.40 között. Nem csak a sportfogyasztókat érdekelte a meccs, összesen 1 151 687-en kapcsolódtak be legalább egy percre a közvetítésbe.

A válogatott hétvégi és Eb-pótselejtező programja az M4 Sporton:

  • október 11. vasárnap 20.45
    Szerbia–Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés
  • november 12. csütörtök 20.45
    Magyarország–Izland Eb-pótselejtező, döntő