×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Kossuthon is követhető lesz a Fradi BL-selejtezője

 

Kulcsfontosságú meccsre készül a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében az FTC, hiszen ha a zöldek legyőzik a Dinamo Zagrebet, akkor idén is biztossá válik a csoportkörbe jutás valamelyik európai kupasorozatban. A mérkőzést a Kossuth Rádió és az M4 Sport is élőben közvetíti.

Változik szerda este a Kossuth Rádió adása, hiszen az Édes anyanyelvünk ismétlése és az Egyszer volt… című műsor helyett a közmédia első számú rádióadója 19 órától élőben közvetíti a Ferencváros és a Dinamo Zagreb BL-selejtezős összecsapását.

A fogadóirodák által valamivel esélyesebbnek tartott horvát klub azt a tájékoztatást adta, hogy a vasárnapi tesztelésen egy pozitív minta sem volt, így gyakorlatilag teljes kerettel érkezik a Dinamo Budapestre.

Az ulloi129.hu szurkolói portál azt írja, hogy az UEFA-protokoll szerint a meccsnap előtti harmadik napon (MD-3) kell a vendégcsapat tesztelését megejteni az UEFA helyi, azaz horvát partnerlaborjával.

A magyar kormányrendelet ezt el is fogadja, így beérkezéskor további egészségügyi vizsgálatot, tesztelést nem ír elő – bár erre az UEFA lehetőséget adott volna. A hazai csapat, így a Fradi tesztelésére hétfőn (MD-2) vagy kedden (MD-1) kell sort keríteni.

A Kossuth Rádió mellett az M4 Sport is élőben közvetíti a mérkőzést, melynek győztese már biztosan helyet kap a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga főtábláján.

A címlapfotó illusztráció.