Babát vár a válogatott kézilabdázó

 

A hirado.hu értesülései szerint gyermeket vár, ezért idén már nem lép pályára a közelmúltban a Fradiból a Dunaújvároshoz igazolt Debreczeni-Klivinyi Kinga. A válogatott balátlövő megerősítette információnkat, orvosa egy hete közölte vele a jó hírt.

Klivinyi Kinga utolsó meccsén az Érd ellen 6 gólt lőtt

Debreczeni-Klivinyi Kinga, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) balátlövője nem lép pályára az I. BioTechUSA Jótékonysági Női Kézilabda Kupán és a szeptemberben kezdődő bajnoki szezont is kihagyja.


A 65-szörös válogatott játékos a hosszúra nyúlt holtszezonban a Fradiból igazolt Dunaújvárosba. A felkészülési mérkőzéseken rendkívül jó formában játszott, a csapat egyik húzóembere volt és váratlanul érte a gyermekáldásról szóló hír.

Június végén még kisebb nőgyógyászati problémák miatt orvosnál jártam, ezért engem lepett meg a legjobban, hogy a múlt heti vizsgálaton az orvosom közölte velem, babát várok” – erősítette meg a hirado.hu értesülését a kismama, hozzátéve, hogy a szintén kézilabdázó párjával, Debreczeni Dáviddal „hihetetlenül boldogok”, de tudják, hogy teljesen meg fog változni az életük.

Debreczeni Dávid és Kinga júniusban ünnepelték első házassági évfordulójukat

Klivinyi elmondta, hogy egészen máshogy tervezte a következő egy évet, hiszen végre úgy ment a játék, mint régen és nagyon szeretett volna bizonyítani új csapata színeiben. „Nagyon sajnálom, hogy ebben a szezonban majd csak a pályán kívülről tudok segíteni csapattársaimnak. Dunaújvárosban mindenben számíthatnak rám, ameddig tudok, a csapattal leszek és én leszek a legnagyobb szurkolójuk.

A közelgő gyermekáldás újratervezésre kényszeríti a csapat vezetőedzőjét, aki – bár hiányolni fogja Kingát a pályáról – a hírnek együtt örült vele. Vágó Attila nagyon jól tudja, milyen nagyszerű dolog egy kisbaba érkezése, hiszen a dunaújvárosi kórházban szombaton született meg második gyermeke, Freja.