Fucsovics és Babos újra a képernyőn – Budapest-kupa élőben az M4 Sporton

 

A labdarúgó NB I után a tenisz is visszatér az M4 Sportra. A közszolgálati sportcsatorna május 22–24. között élőben közvetíti a Budapest-kupát a Nemzeti Edzésközpontból – olvasható az M4 Sport közleményében.

Az elit csapatversenyen a hat legjobb női és férfi teniszező is pályára lép, így Babos Tímea, Fucsovics Márton és Balázs Attila mellett többek között Piros Zsombort és Stollár Fannit is láthatja a közönség játszani, természetesen kizárólag a tévéképernyőn keresztül.


„A márciusi leállás után ébredező hazai sportélet egyik első fecskéje a tenisz, amely így az élvonalbeli labdarúgás mellett elsők között térhet vissza a képernyőre. Az M4Sport a Budapest-kupa mellett a labdarúgó NB I első fordulójából elhalasztott Ferencváros–Debrecen bajnokit, valamint Magyar Kupa elődöntőit is élőben közvetíti, így az elmúlt időszak ismétléseit követően péntek reggeltől a vasárnapi döntőkig kiváló szórakozást nyújt a sportszeretőknek” – mondta Székely Dávid csatornaigazgató.

Az M4 Sport Varga Ákos és Vásárhelyi Tamás kommentálásával élőben közvetíti a Budapest-kupát, amelyen a Hopman-kupához hasonlóan egy férfi és egy női versenyző alkot egy csapatot, és a két egyes mellett vegyes párosban is megmérkőznek egymással. További különbség lesz, hogy négy játékig tartanak majd a szettek, így 3:3-as állás esetén rövidítés dönt – tette hozzá az M4.

Május 22–24. 10.00 órától Budapest-kupa, május 23-án 15.55-től Ferencváros–Debrecen bajnoki labdarúgó-mérkőzés, 18.00 órától és 20.05-től Magyar Kupa-elődöntők: Mezőkövesd Zsóry FC–Mol Fehérvár FC, valamint MTK Budapest–Budapest Honvéd mérkőzés élőben az M4 Sporton.