Húsvét vasárnaptól egy héten át a 2017-es vizes vb eseményeit mutatja újra az M4 Sport

 

A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság döntőjének szombati ismétlését követően április 12-től bő egy hétig a 2017-es vizes világbajnokság legjavát tűzte műsorra az M4 Sport, így többek között az úszódöntők és a vízilabda-mérkőzések fergeteges hangulata újra megelevenedik a televízión keresztül.

A héten a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőinek, elődöntőinek, valamint a döntőjének közvetítésével ér véget a kontinenstorna felidézése az M4 Sporton, azonban a múltidézésnek még koránt sincs vége: felkészül a 2017-es budapesti vizes vb.

A hazai rendezésű világbajnokság mely pillanatára emlékszik legszívesebben? Abban az évben adták át a Duna Arénát, ahol Hosszú Katinka 2 aranyérmet is nyert 200 és 400 méter vegyesben az ezüst (200 m hát) és bronzérme (200 m pillangó) mellett, a férfi vízilabda-válogatott ezüstéremmel, a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd alkotta férfi 4×100 m gyorsváltónk pedig bronzéremmel zárta a tornát. Magyarország kilenc éremmel a 9. helyen végzett az éremtáblázaton. Az M4 Sport a magyar sikerek mellett a vizes vb legjavából ismétel.


Húsvétvasárnaptól bő egy héten keresztül minden nap 17.30-tól az úszó középdöntőkkel és döntőkkel kezdődik a múltidézés, az esti órákban pedig a vízilabdáé lesz a főszerep. Az első férfi vízilabda-mérkőzésre hétfőn este 20 órakor kerül sor, amikor a sportcsatorna a Magyarország–Olaszország találkozót vetíti. A Franciaország–Magyarország csoportmeccset kedden, a Magyarország–Oroszország negyeddöntőt szerdán, a Magyarország–Görögország elődöntőt pénteken közvetítik, míg a Magyarország–Horvátország döntőt vasárnap 19.30-kor tűzték műsorra. A női válogatott első, Görögország elleni találkozójára április 16. csütörtök este 20 óráig kell várni, míg az 5. helyért Olaszországgal folytatott küzdelmet pénteken 20 órakor láthatják a nézők az M4 Sporton.

A sportcsatorna a 2016-os Eb-szereplés után a legemlékezetesebb labdarúgó, kosárlabda-, kézilabda- és jégkorongmeccsek mellett a 2017-es vizes vb legjobb pillanatainak újraélésével kíván hozzájárulni a hétköznapok és hétvégék változatosságához. Érdemes továbbra is követni az M4 Sport kínálatát, ugyanis bár az idei olimpia elmarad, de az ötkarikás játékok magyar sikereinek felidézése nem marad el az elkövetkező időszakban.

A címlapfotó illusztráció.