×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az otthon maradás fontosságáról rappel Kovács András Péter humorista – VIDEÓ

 

Már több százezren látták Kovács András Péter humorista YouTube-on megosztott videóját, amiben az otthon maradásról rappel a koronavírus-karantén idején – hangzott el az M1 keddi műsorában.

Cikkünk frissült. 

A Maradok. Itthon zenés „karanténsláger” alatt a humorista azt írta, hogy nem pánikol, de nem is könnyelműsködik, csak teszi, amit a józan ész diktál: marad otthon, és nem maga miatt.

Kovács András Péter az M1-en elmondta, szerinte jelen helyzetben óriási a felelőssége a sztároknak. Hozzátette, habár bezártak a színházak, úgy érzi fontos, hogy hasznos tagja legyen a társadalomnak, ezért is írta meg a rapszövegét.

Elmondta, a dal hétfőn körülbelül öt óra alatt született meg. Ismerősei közösségi oldalaikon arról írtak, felelős állampolgárként otthon maradnak. Ezeket olvasva jött az ötlet, hogy rapben fejezi ki ugyanezen szándékát.

„A videó előtt hirdetés megy. A cél az, hogy a vírus miatt született videók bevételéből kibérelhessek egy pár ezer fős helyet, ahova elhívom majd azokat az egészségügyi dolgozókat, akik a következő hónapokat a frontvonalban harcolják végig. És akkor majd nevetünk nagyokat. Egészen más dolgokon, mint ez a vírus. Szokásos, hétköznapi baromságokon” – fogalmazott.

A videót már több százezren látták a YouTube-on.