Bozsik Péter és Gulyás István erre számít az NB I utolsó fordulójában

 

Utolsó fordulójához érkezett a labdarúgó NB I az őszi szezonban, amelyből ezen a hétvégén is három találkozót tűzött műsorára az M4 Sport.

A 16. forduló szombati játéknapján Kisvárdára látogat a tabella második helyén álló Mol Fehérvár FC, a Budapest Honvéd az Újpest FC-t fogadja, míg vasárnap DVTK–Ferencvárosi TC mérkőzést rendeznek Miskolcon.

Az előző héten Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője mellett Koltay Anna, az M2 Petőfi TV Junior Prima díjas szerkesztő-műsorvezetője tippelte meg a találkozók győztesét. Mindketten ráéreztek arra, hogy a ZTE legyőzi a Kaposvári Rákóczi FC-t. Koltay Anna a DVSC–Budapest Honvéd (1-1), Bozsik Péter az Újpest FC–Kisvárda Master Good (1-0) végeredményét találta el.

Az utolsó fordulóban Bozsik Péter kihívója Gulyás István, az M1 szerkesztő-műsorvezetője, aki szerint nagy csata lesz a Budapest Honvéd–Újpest találkozó, de Diósgyőr-szurkolóként leginkább a DVTK–Ferencváros mérkőzést várja: „a Honvéd és az Újpest is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott eddig, de szerintem a kispestiek felé billen a mérleg nyelve” – kezdte Gulyás.

„Szeretném, ha a csapatom otthon tartaná a három pontot, és erre reményt is ad a Diósgyőr javuló szereplése és az, hogy a meccset Miskolcon rendezik. Azonban a Fradi a Puskás Akadémia ellen játszott döntetlen ellenére is kiváló formában van, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Bízom a DVTK-ban és a meglepetésben” – mondta az M1 műsorvezetője.

Bozsik Péter a Budapest Honvéd–Újpest mérkőzésen számít a legszorosabb küzdelemre: „Mondhatjuk, hogy a forduló rangadója lesz ez a meccs. Az utóbbi hetek eredményei alapján mindkét csapat kiegyenesedett, nagy küzdelemre számítok döntetlenhez közeli eredménnyel, de a piros-fekete vérem azt mondja, hogy 2-1-re nyer a Honvéd.”

Az M4 Sport szakértője úgy véli, hogy a Kisvárda nehézséget tud okozni a hétvégén az ősszel edzőváltáson túlesett Mol Fehérvár FC-nek: „Nehéz őszön van túl a Fehérvár, úgy tűnik, hogy mostanra fejben már elfáradtak a játékosai, de ha versenyben akar maradni a Fradival, akkor nyernie kell az utolsó fordulóban.”

A labdarúgó NB I 16. forduló mérkőzései.

Előbb Bozsik Péter, az M4 Sport szakértője, utána Gulyás István, az M1 szerkesztő-műsorvezetője tippjeit láthatók:

Paksi FC–Mezőkövesd Zsóry FC: 1-1, 0-1
Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár FC: 1-2, 2-1
Puskás Akadémia FC–ZTE FC: 3-1, 2-0
Kaposvári Rákóczi FC–DVSC: 1-3, 0-2
Budapest Honvéd–Úújpest FC: 2-1, 2-1
DVTK–Ferencvárosi TC: 1-2, 1-0

Az M4 Sport szombaton 17.00-kor a Kisvárda Master Good–Mol Fehérvár, 19.30-kor a Budapest Honvéd–Újpest FC találkozót, vasárnap 18 órakor a DVTK–Ferencvárosi TC mérkőzést közvetíti élőben. A Kossuth Rádió a 17 órás eseményekről 18.02-től körkapcsolásban számol be, illetve az m4sport.hu oldalon követhető a labdarúgó NB I minden összecsapása.