272 ezren követték élőben a Debrecen–Ferencváros összecsapást

 

A hét gólt hozó Debrecen–Ferencváros labdarúgó-mérkőzés volt a legnépszerűbb az M4 Sporton az NB I 12. fordulójából közvetített meccsek közül.

A ferencvárosi Nguen Tokmac Chol gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában a Debreceni VSC ellen játszott idegenbeli a mérkőzésen. Mellette a hazai csapat középpályása, Kusnyir Erik, valamint Nagy Sándor, a Debrecen kapusa (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Vasárnap késődélután 272 ezer nézőt ültetett a tévé elé a Debrecen–Ferencváros találkozó, amelyen egy debreceni és hat fővárosi gól esett. A csatornára 697 ezren kapcsoltak a közvetítés ideje alatt legalább egy percre, egy néző pedig átlagosan 47 percet látott az összecsapásból – közölte az MTVA sajtóosztálya.

Az NB I 12. fordulójában rendezett hat mérkőzésből a közmédia sportcsatornája hármat közvetített élőben: ezekbe 984 ezren néztek bele legalább egy percre, ami a teljes népesség 11,0 százalékát jelentette. Egy néző átlagosan 66 percet látott a közvetített mérkőzésekből.

Érdemes követni az M4 Sport műsorát ezen a héten is, ugyanis pénteken 19 órától a Magyarország–Uruguay felkészülési mérkőzéssel avatják az új Puskás Arénát, amelyet a csatorna a felvezető műsorai mellett élőben közvetít.

Ráadásul az M4 Sportra kapcsolók már egy nappal korábban, a csütörtöki edzésen láthatják az első labdaérintéseket az új stadionból.