Viola
Friss
Közel félmilliárd forintból épült új szaunakomplexum Zalakaroson // Halálos baleset történt a 39-es főúton // Gyermekotthonban élő gyerekeknek gyűjtöttek karácsonyi ajándékot az ITM dolgozói // Skócia hivatalosan felszólította a brit kormányt // Ügyeleti rend szerint tartanak nyitva a gyógyszertárak az ünnepek idején // Egyedi alkotás alapján újabb tűzfal újult meg Budapesten //

Betlehemezés Csépán

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Mindannyiunk forradalma
Harminc esztendővel ezelőtt, 1989 utolsó heteiben egyet akart román és magyar: szabadságot és demokráciát. 1989 véres decembere Temesváron kezdődött.
Schmidt Mária
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A progresszív oktatás mítosza
A 21. század egyik nagy mítosza, hogy a különböző progresszív oktatási módszerek a tanítást hatékonyabbá és jobbá, a gyerekeket pedig okosabbá és kreatívabbá teszik.
Lánczi Tamás
Látószög - Schmidt Mária blogja
Adventi ravaszdi
A tradicionális keresztény jelképekkel és szokásokkal nem lehet üzletet csinálni a fogyasztás diktatúrájában.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Mi történt az angoloknál?
Igencsak meglephette a brit választás eredménye azokat, akik a mainstream nyugati sajtóból tájékozódnak.
Lánczi Tamás
Alaptörvény blog
Meddig sérthetik büntetlenül az Alaptörvényt az ellenzéki politikusok?
Képviselői eskü eltorzítása, az alkotmány fogalmának visszaélésszerű felhasználása – közjogi anomáliák az ellenzéki térfélen.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
A vártnál gyorsabb ütemben olvad a jég Grönlandon
Az 1990-es évekhez képest hétszer gyorsabban olvad a jég Grönlandon, az ENSZ Éghajlatváltozási Kormányközi Testületének (IPCC) „legborúlátóbb” klímaforgatókönyvét követve.
Élő Bolygó Blog
Kriptokárokkal sújtja a környezetet a bitcoin
Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero – a digitális alapú „kriptovaluták” nevét egyre gyakrabban hallani, elterjedésük azonban rendkívül káros lehet az egészségre és a környezetre.
Családban marad!
Adventi örömkereső gyakorlatok, testnek és léleknek
Próbáljunk meg fókuszálni most az igazán fontos dolgokra. Nem szabadna gyötrődnünk azon, ami kívül áll a hatókörünkön: sáfárkodjunk inkább tőlünk telhetően azzal, ami nekünk adatott.
Máthé Zsuzsa