Újabb szégyentelen iPhone X másolat 100 ezer Ft alá árazva

 

Nem csak a dizájn, s nem csak az ára érdekes: EU-s országban gyártják, azaz nem lesz probléma vele a vámnál.

iphone x notch

Érdekes, hogy az iPhone X legtöbbet szidott jellegzetessége, a kijelzőbe felülről belógó „notch”, az a fura betüremkedés (képünkön) nem csupán bosszankodást váltott ki, hanem a méregdrága prémiumtelefon ikonikus jellegzetessége is lett.

Fölösleges és zavaró, de azért az androidos fejlesztők buzgón másolják. Kopizzák a betüremkedést tréfából, és gyártják a klónjait.

Az első nagy dobás a Nagy Kínai Másológyár terméke, a Leagoo S9 volt.

Igaz, ez inkább olyan, mintha az iPhone X-et összegyúrták volna a Samsung Galaxy S8-cal.

Ezúttal egy horvát cég, a hat éve az okostelefonos piacon tevékenykedő Noa rukkolt elő egy új klónnal, az N10- jelűvel.

NOA N10

Amúgy nem sok ok van csúfolódni, mert – miként az előző termékei is – az Noa N10-es prémium kivitelt ígér, belépő kategóriás áron.

Az N10 kerámia készülékházat kapott, ami „a presztízs és az elegancia érzését kínálja a felhasználóknak”, és egy 3600mAh-s (!) akkumulátort.

A kerámia alá nyolcmagos MediaTek MT 6763 processzor, 4GB memória és 64GB belső tárhely került, ami microSD kártyával bővíthető. Hátlapján a divatos dupla 16 megapixeles kameraegyüttes (Sony IMX499) és egy ujjlenyomat-olvasó található.

A kijelző se rossz: 6,2 hüvelykes 2160 x 1080 pixeles felbontással.

A legújabb Android 8.0 Oreo operációs rendszert kapja, amit még a mai napig nem kaptak meg például a Samsung csúcskészülékei sem.

Hivatalosan a Barcelonában, a Mobile World Congressen mutatják be február 26-án. Ára 375 dollár, azaz mintegy 95 ezer Ft körül várható.

És ne feledjük: rajta lesz a világ legidegesítőbb és legmenőbb betüremkedése, ami világosan jelzi, hogy tulajdonosának van pénze a legdrágább prémiumkészülékre.