logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az összetört Shawn Mendes szerelmes dallal üzen Camila Cabellónak

| Szerző: hirado.hu
A popsztár legújabb dala szakítós ballada.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés

Shawn és Camila 2019 nyarán közös daluk, a Senorita forgatásán habarodtak egymásba, kapcsolatuk pedig már az elején komolyra fordult, és úgy tűnt, a koronavírus okozta bezártság csak tovább mélyítette szerelmüket.

A pár azonban két hete Instagram-sztoriban árulta el, hogy két együtt töltött év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Nem tudni, hogy ki kezdeményezte a szakítást, egyelőre úgy tűnik, Shawn a szenvedő fél, akinek szerdán jelent meg It’ll Be Okay (Rendben lesz) című szerelmes balladája, mely szinte biztos, hogy exbarátnőjének szól.

Ha azt mondod, hogy elmész, megkönnyítem. Nem lesz baj, ha nem tudjuk elállítani a vérzést. Nem kell helyrehoznunk, nem kell maradnunk. Úgyis szeretni foglak

– énekli Mendes.

A dal debütálásának reggelén Shawn egy napfelkeltés fotóval köszöntötte rajongóit, akikkel már elég régóta nem vette fel a kapcsolatot, éppen szakítása miatt. A gyászidőszak tehát úgy tűnik, új szakaszba lépett, és dalban önti ki szívét a popsztár, aki korábbi nyilatkozatában a legjobb barátjaként hivatkozott Camilára.

Úgy határoztunk, hogy a romantikus kapcsolatunknak véget vetünk, de a szeretetünk a másik irányába erősebb, mint valaha. Legjobb barátokként indultunk, és szeretnénk, ha ez a jövőben is így maradna. Köszönjük a támogatásotokat a kezdetektől és még azon is túl!

A People magazinnak nyilatkozó bennfentes szerint a lezárások vége az, ami végett vetett a pár boldogságának. A pandémia miatt összezárva éltek hónapokig, és úsztak a boldogságban, ahogy az életük és saját karrierjük is visszatért a normálisabb mederbe, egyre kevesebb időt tudtak együtt tölteni, és emiatt eltávolodtak egymástól.

Ajánljuk még