logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vilmos és Harry egyetlen nő kedvéért hajlandó csak elásni a csatabárdot

| Szerző: hirado.hu
Az utóbbi években a testvérek kapcsolata köztudottan nem volt felhőtlen, mióta Harry feleségével és kisfiával a tengerentúlra költözött, és kivonta magát az királyi család kötelezettségei alól.
2017. december 12-én készített képen Vilmos cambridge-i herceg, Károly brit trónörökös elsőszülött fia és öccse, Harry herceg érkezik a Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik (Star Wars: The Last Jedi) című filmj londoni premierjére (Fotó: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A testvérek kapcsolata az utóbbi években nem volt felhőtlen, de az életükben mindig lesz egy nő, aki miatt minden nézeteltérésüket félre tudják tenni, ő pedig nem más, mint az édesanyjuk, a néhai Diana hercegné.

Az ő emlékére hozták létre a Diana-díjat, amit kétévente osztanak ki fiataloknak társadalmi és humanitárius munkájukért. Az első elismeréseket 2017-ben adták át, azon az eseményen még mindkét herceg megjelent, idén azonban a koronavírus-járvány és a távolság miatt, külön-külön adták át a díjakat az arra érdemeseknek – írja a People.

Vilmos a Kensington-palotában találkozott a tíz brit díjazottal, míg Harry herceg a kaliforniai Montecitóban lévő otthonából tartott virtuális beszélgetésen köszöntötte a többieket, akik szerte a világban szintén megkapták a Diana-díjat.

A testvérek legutóbb nyáron tették félre sértettségüket, hogy együtt vegyenek részt a Diana hercegné 60. születésnapja alkalmából felállított szobor avatásán. Az Ian Rank-Broadley által megálmodott emlékmű a Kensington-palota Sunken-kertjében kapott helyet.

Harry és bátyja, Vilmos – az Egyesült Királyság majdani uralkodója – az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól. Nem cáfolt értesülések szerint Vilmos különösen rossznéven vette, hogy öccse tavaly visszalépett a brit királyi család magas rangú tagjaként addig ellátott hivatalos feladataitól, és amerikai feleségével, Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költözött.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még