logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rihanna reagált a titokzatos várandósságával kapcsolatos hírekre

| Szerző: hirado.hu
Az énekesnőről készült legutóbbi képek terhességről árulkodtak.

Nem először fordul elő, hogy Rihanna állítólagos terhességét firtatják a rajongók, korábban 2019-ben egy interjú során a popdíva elárulta, hogy még nem foglalkoztatja a gyermekvállalás, de Istenre bízza ezt a kérdést. Persze több se kellett az internetnek, meg is indult a pletykaáradat. Az idei Met-gála után, ismét elkezdtek megjelenni az előbbihez hasonló cikkek, miután Riri és párja, a rapper A$AP Rocky óriási sátorszerű kreációban jelentek meg a kamerák előtt.

Az énekesnőt a hét elején az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett szülőföldje 11. Nemzeti Hőse. Az eseményre egy narancssárga, tapadós estélyiben érkezett, pár órával később pedig ellepték az internetet az állítólagos terhességéről szóló hírek, miután az énekesnőnek láthatóan kerekedett a hasa a ruhában.

Bár hivatalos nyilatkozat nem érkezett Rihannától a témát illetően, de egy rajongó bátorkodott rákérdezni Instagram üzenetben – írja a PageSix.

„Elmehetek a babaköszöntőre? Igaz a hír vagy sem, a gyermeked biztosan olyan gyönyörű lesz, mint te. Sajnálom, hogy most mindenki ezen lovagol.”

A kifotózott beszélgetésre a 33 éves barbadosi szépség így válaszolt:

Ugyan már, az első tíz babaváró bulimra se jöttél el! Minden évben azt várjátok, mikor esem már teherbe..

Nos, az még nem lett kimondva az énekesnő részéről, hogy jelenleg nem vár gyereket, de a rajongónak adott csípős válaszából rálehet jönni, hogy már torkig van a témával.

Rihanna és A$AP Rocky kapcsolatáról már 2019 óta pletykáltak, azonban egészen tavaly decemberig a páros csupán barátként aposztrofálta a másikat. Azonban a tavaly karácsony előtt készült barbadosi lesifotók után, melyeken a páros csókban forrt össze, már hiába is tagadták volna szerelmüket.

Ezek után persze semmi meglepő nincs abban, hogy a rajongók tűkön ülve várják, hogy a páros bejelentse az utód érkezését.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még