logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ed Sheerant is megszégyenítő szerelmi vallomással jelentette be a nagy hírt Alexandra Daddario

| Szerző: hirado.hu
A színésznőt egy év után eljegyezte kedvese.

A kék szeméve igéző Alexandra Daddario hamarosan férjhez meg – tudta meg a Just jared. A 35 éves színésznő, akinek az új Baywatch-film sokat lendítette a karrierjén kedden osztotta meg boldogságát közösségi oldalán, miszerint kedvese, Andrew Form megkérte a kezét.

“Részese voltál életem talán eddigi legszörnyűbb pillanatainak, és már csupán a létezésed miatt úgy éreztem, hogy a szívem darabjai ismét egyben vannak. Ez egy olyan szerelem, amikről a versek és az Ed Sheeran-dalok szólnak. Andrew te vagy életem legnagyobb szerelme, nem is lehetnék szerencsésebb!”

A jegyes párról először idén májusban cikkeztek alapok, miután Alexandra kirakott egy közös képet új kedveséről Instagramjára.

Andrew egyébként 13 évig élt házasságban Jordana Brewsterrel, a Halálos iramban-filmek sztárjával, akivel tavaly ért vége kapcsolta.

Alexandra sokáig a Percy Jackson-filmek főszereplőjével, Logan Lermannel járt együtt, majd hírbe hozták Zac Efronnal is, bár ők maguk románcukat a nyilvánosság előtt sosem ismerték el.

Ajánljuk még