logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vámpírként tér vissza Hollywoodba Nicolas Cage

| Szerző: hirado.hu
A színészt az Universal szerződtette le a Reinfield című produkcióhoz, amiben nem mást, mint a legendás vérszívót, Drakulát alakítja majd.

A szellemlovas második része óta nem láthattuk Cage-et blockbuster filmben, de úgy tűnik a színész készen áll vissza pattani a nyeregbe, méghozzá rögtön az Universal stúdió készülő szörnymozijába.

Reinfield nevét először Bram Stoker 1897-es Drakula című gótikus horrorregényében hallhattuk. Ő volt Drakula elmegyógyintézetből kikerült csatlósa, aki megszállottan hiszi, hogy a vér iszik halhatatlanná válik.

A címszereplőt Nicholas Hoult alakítja majd, így Cage-nek csak a másodhegedűs szerep jut majd a produkcióban, amiről eddig nem sokat árultak el a készítők. A New York Post cikke szerint, egyfajta eredettörténetet fognak vászonra vinni, de nem a regény korában, hanem napjainkban játszódik majd a sztori. A Hollywood Reporter úgy jellemezte a filmet, mint “egy modernkori, komikus hangvételű kalandtörténetet”.

A rendezői székben Chris McKay (A holnap háborúja, LEGO Batman – A film) ül majd a producerek között pedig Robert Kirkman, David Alpert, Bryan Furst, Sean Furst és Samantha Nisenboim foglal helyet. A forgatókönyvért Ryan Ridley, a Rick és Morty írója felel majd.

Az 57 éves éves Oscar-díjas Nicolas Cage nem először bújik egy vámpír bőrébe, az 1988-as A vámpír csókja című filmben már volt szerencséje belekóstolni az éjszakai ragadozó világába.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még