logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alec Baldwin feleségét is meglepte férje felzaklató interjúja

| Szerző: hirado.hu
Hilaria Baldwin ott volt, amikor férje először beszélt a Rust forgatásán történt tragédiáról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) által megosztott bejegyzés

Kiszivárgott néhány részlet a csütörtökön debütáló tévéinterjúból, melyben Alec Baldwin először beszél a kamerák előtt a Rust forgatásán történt halálos kimenetelű balesetről.

„Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire és húznám meg a ravaszt. Soha!”

– mondta George Stephanopoulos műsorvezetőnek a színész.

Az első hallásra bizony bizarr válasz felkorbácsolta az indulatokat a közvéleményben is, melyről Alec felesége látszólag a meggyötörtnek látszó férjéről készített fotóval próbálja elterelni a figyelmet, mely nem sokkal a szóban forgó interjú után készülhetett. A sztárfeleség maga sem tagadja, hogy őt is meglepte a beszélgetés.

“Nagyon nyers az egész. Elmondhatom, hogy Alec össze van törve, de előzékenyen minden kérdésre válaszolt. Beszélt Halyna Hutchinsról, beszélt a családjával való találkozásról is. Az egy óra húsz perces interjú több pontján magam is megdöbbentem”

– olvasható Hilaria posztjában.

Alec mindeközben saját Twitter oldalát privátra állította, megóvva magát a kéretlen kommentekről.

A nyomozóhatóságok korábbi közlése szerint Baldwin úgy tudta, hogy a fegyver biztonságos, és folyik a vizsgálat annak kiderítésére, hogyan került éles lőszer a kellékfegyverbe.

Az ABC által szerdán bemutatott interjúrészletben Baldwin könnyekben tör ki, amikor a lelőtt operatőrről, Halyna Hutchinsról beszél.

A kérdésre, hogy miként került éles lőszer a jelenet forgatásának helyszínére, azt válaszolta, hogy elképzelése sincs. „Valaki éles lőszert tett a fegyverbe, egy lőszert, amelynek nem lett volna szabad ott lenni a helyszínen” – hangoztatta.

A tragédia a színész legújabb filmje, a Rust forgatásán történt, ahol a 68 éves színész egy kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A lövések következtében a 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott a mellkasába, a mögötte ülő 48 éves Joel Souza rendezőt pedig a vállán érte lövés, aki túlélte a balesetet.

Ajánljuk még