logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alec Baldwin bizarr védekezése: „Nem húztam meg a ravaszt”

Alec Baldwin egy tévéinterjúban azt állította, hogy nem húzta meg annak a kellékfegyvernek a ravaszát, amely elsült a Rust című westernfilmjének forgatásán, kioltva az operatőr életét és megsebesítve a rendezőt.

Nem húztam meg a ravaszt. Soha nem emelnék fegyvert senkire és húznám meg a ravaszt. Soha” – mondta az ABC televíziónak adott interjújában, amelyet helyi idő szerint csütörtök este fog bemutatni a csatorna, de szerdán nyilvánosságra hozott részleteket belőle.

Baldwin először adott interjút azóta, hogy október 21-én eldördült a lövés a forgatás próbáján.

A nyomozóhatóságok korábbi közlése szerint Baldwin úgy tudta, hogy a fegyver biztonságos, és folyik a vizsgálat annak kiderítésére, hogyan került éles lőszer a kellékfegyverbe.

Az ABC által szerdán bemutatott interjúrészletben Baldwin könnyekben tör ki, amikor a lelőtt operatőrről, Halyna Hutchinsról beszél.

A kérdésre, hogy miként került éles lőszer a jelenet forgatásának helyszínére, azt válaszolta, hogy elképzelése sincs. „Valaki éles lőszert tett a fegyverbe, egy lőszert, amelynek nem lett volna szabad ott lenni a helyszínen” – hangoztatta.

Kapcsolódó tartalom

A baleset a westernfilm egyik jelenetének próbáján történt az új-mexikói Bonanza Creek farmon. Baldwin játssza a főszerepet a fimben, amelynek egyben producere is. Baldwinnak Dave Halls rendezőasszisztens azt mondta, hogy a fegyver vaktölténnyel van töltve.

Az ABC a jövő héten egy kétórás műsorban mutatja be részletesen a nyomozást.

Ajánljuk még