logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Keveset láthatjuk ma a napot

| Szerző: hirado.hu
A nap nagy részében erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, délutántól lehet szakadozottabb a felhőtakaró. Helyenként, főleg északon, majd északkeleten kisebb eső valószínű.
(Fotó: OMSZ)

Napközben a jellemzően északnyugati, nyugati szelet nagy területen kísérhetik élénk, időnként erős lökések is – számolt be róla az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 13 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb. Késő estére általában 2 és 9 fok közé hűl le a levegő.

(Fotó: OMSZ)

Összességében csökkenő tendenciát mutat majd a felhőzet, így lesznek gyengén felhős, derült részek, emellett délnyugaton, illetve északkeleten, kelten köd, illetve rétegfelhőzet képződik.

Számottevő csapadék nem várható, de a ködös tájakon gyenge szitálás előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél a Győr-Szeged vonal tágabb környezetében élénk, erős lesz, másutt jobbára gyenge vagy mérsékelt marad a légáramlás.

A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet általában -2 és +7 fok között várható, a szeles részeken lesz a legenyhébb a hajnal.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még