logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Olvasóink elsöprő többsége támogatja a pedofil-nyilvántartás létrehozását

| Szerző: hirado.hu
Olvasóink közel száz százaléka helyesli a pedofil-nyilvántartás létrehozását, ugyanis válaszadóink 97 százaléka úgy gondolja, hogy a társadalomnak tudnia kell, ha pedofil van a közelében.

Ukrajnában elkezdődött a pedofilok nyilvántartása, ami szinte azonnal nevekkel töltődött meg. A lista már több mint 171 olyan állampolgár adatait tartalmazza, aki kiskorúak kárára elkövetett szexuális bűncselekmények miatt tölti büntetését. Ukrajna a nyilvántartás létrehozásában Norvégia, az Egyesült Államok és Kanada példáját követte, ahol hasonló adatarchívumok már működnek.

Szerdán arról kérdeztük olvasóinkat, hogy szerintük helyes döntés-e a pedofil-nyilvántartás létrehozása?

Szavazóink egyértelmű választ adtak, ugyanis 97 százalékuk voksolt az „igen, a társadalomnak tudnia kell, ha pedofil van a közelében” válaszlehetőségre, ami azt jelenti, hogy a voksolók abszolút többsége helyesli a pedofil-nyilvántartás létrehozását.

Kis számban, de érkeztek szavazatok a pedofil-nyilvántartást elutasító válaszlehetőségre is, erre szavazóink 3 százaléka voksolt. Ők nem helyeslik a nyilvántartás létrehozását, mert szerintük „ez sérti a pedofilok emberi jogait”.

(Forrás: hirado.hu)

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még