logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Visszatér a meleg: közel 20 fok is lehet hétvégén

A következő napokban egyre inkább megjelennek az őszi időjárás klasszikus elemei, vagyis nagyobb területen válik párássá a levegő, köd képződik, azonban ez napközben majd feloszlik. Ezt követően száraz, napos idő várható, a hőmérséklet pedig szép lassan emelkedni kezd.

 

Az éjszaka képződött köd fokozatosan megszűnik, a Nyugat-Magyarországon lévő felhőtakaró feloszlik, és gyengén felhős, napos idő lesz – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

(Fotó.met.hu)

Estétől a Dél-Alföldön és a Dél-Dunántúlon felhősödés kezdődik. Csapadék nem várható. A többnyire mérsékelt déli szél Sopron térségében időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul. Késő estére 1, 10 fok közé hűl le a levegő.

(Fotó.met.hu)

A keleti határszélen, a Dél-Alföldön és a Dél-Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet, és Békésben néhol kisebb eső is előfordulhat.

Másutt általában derült vagy kissé felhős lesz az ég, foltokban pedig köd képződik. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +7 fok között alakul.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még