logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hétvégén változik a dél-budai villamosok közlekedése

Hétvégén pályakarbantartást végeznek a Szabadság hídon és a Móricz Zsigmond körtér térségében, ezért módosul a dél-budai 17-es, 19-es, 41-es, 47-es, 48-as, 49-es, 56A és 61-es villamosok közlekedése – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a pesti oldalon a kiskörúti 47-es, 48-as és 49-es villamosok helyett a Deák Ferenc tér és a Kálvin tér között az M3-as pótlóbusszal, a 9-es busszal vagy a 72M trolibusszal lehet utazni. Pest és Buda között elsősorban a 4-es metró, továbbá a 7-es és a 133E buszok kínálnak alternatív eljutási lehetőséget.

A 47-es villamos rövidített útvonalon, csak a Városház tér és Újbuda-központ között, a 17-es villamos két szakaszon, a Bécsi út / Vörösvári út és a Móricz Zsigmond körtér M (Villányi út), illetve a Savoya Park és Újbuda-központ M között közlekedik. A 48-as villamos nem jár, a Savoya Park és Újbuda-központ között a megszokottnál sűrűbben közlekedő 17-es villamossal lehet utazni.

A 41-es villamos rövidített útvonalon, a Kamaraerdei Ifjúsági Park és Újbuda-központ metróállomás között jár, a Móricz Zsigmond körtér és a Bécsi út között a megszokottnál sűrűbben közlekedő 19-es villamossal lehet utazni.

Az 56A villamos meghosszabbított útvonalon, a Móricz Zsigmond körtértől tovább, Kelenföld vasútállomásig jár. A 49-es villamos nem közlekedik, Kelenföld vasútállomás és a Szent Gellért tér között a 19-es és az 56A villamossal lehet utazni. A 61-es villamos rövidített útvonalon, a Móricz Zsigmond körtéren csak a Villányi úti oldalig közlekedik – ismertette a BKK.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még