×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ismét habzik a folyékony arany a Budakörnyéki Sörfesztiválon

 

Idén harmadik alkalommal rendezi meg a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás a Budakörnyéki Sörfesztivált.

Az önkormányzati társulás idén, június 18–19-én elhozza Budakeszire a legfinomabb gasztrokulturális különlegességeket és söröket, melyek mellé színes kulturális programok társulnak.

A színpad fellépői: a Milfmen zenekar, Messessippi zenekar, Kolompos együttes, World So Wired, Oro Balkán Projekt, USNK, Mystery Gang, Ocho Macho. Gönczi Gábor és a Smile Rock Circus zenekarok fokozzák majd a hangulatot, egészen a késő esti retro diszkóig.

Olyan kisüzemi és kézműves sörfőzdék vonultatják fel legjobb söreiket, mint az Etyeki Sörmanufaktúra, a Pécsi Sörfőzde, a Biatorbágyi Serház, a Fehér Nyúl Sörfőzde, a Pivohalle, a First Craft Beer és a Csíki Sör. Jelen lesznek olyan ismert márkák is, mint a Zubr, a Wernesgrüner, az Erdinger, a Guiness, a Kriek, a Kocur, Mazák, Kapucinus, Legenda, Dreher, Aranyászok, Kozel, Belga Meggy sör.

Az idei évben LED falon közvetítik a Labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit is.

A játékot kedvelők sörpingpong bajnokságra nevezhetnek be. A sörpingpong, vagyis a beerpong egy Amerikából indult, közkedvelt játék, amely Magyarországon is egyre népszerűbb. Kiváló kikapcsolódás minden korosztály számára, egyszerre szórakozás és sport.

A fesztivál a gyermekeknek is feledhetetlen kikapcsolódást biztosít: a hagyományos vidámparki játékok mellett bemutatkozik a Lego város, Játszóház Projekt, Izolda Népi játszóháza és a Kenderkóc Népi Játszóház, egészségmegőrző programok, tanácsadás, valamint Danny Bain is mesél a gyerekeknek.

A címlapfotó illusztráció.